Telefoonreparatie trainingen op maat

Bij Moborepair Nederland kan je niet alleen terecht om jou device te laten herstellen. Ook kan je zelf je telefoon leren repareren. Wij hebben verschillenden soorten cursussen voor beginners en voor gevorderden. Zoals microsoldeer cursus voor telefoonwinkels maar ook een telefoon cursus voor scherm reparaties. 

Onze telefoonreparatie opleidingen zijn 1 , 2 of 3 daags met allen een reparatie certificaat naar de cursus. Bij ons is ook alles in begrepen van lunch tot aan de telefoons waar u mee word opgeleid. Na bijvoorbeeld de beginnerscursus telefoonreparatie ben je met de kennis klaar om je eigen telefoonwinkel te beginnen. Na de cursus blijf je nauw in contact met ons zodat je altijd up to date blijft van de laatste nieuwtjes op het gebied van telefoons. 

Zoals veel opleidings instituten word je in groepsverband opgeleid. Bij ons is dit net even anders . Wij geven je persoonlijk advies en de trainingen zijn altijd een op een. We passen ons aan op jou leersnelheid.

Telefoonreparatie cursus vanaf 499,-

Een goede school hoeft niet duur te zijn. Bij Moborepair Nederland kunnen we altijd in gesprek gaan over de mogelijkheden. Ook kunt u aanvraag doen of u een subsidie kan aanvragen zodat u zelf niet hoeft te betalen voor de opleiding.  De beginnerscursus heb je al voor 499,- en is een hele dag. In deze cursus leer je alle basis handelingen van telefoonreparatie. Je leert dus een scherm vervangen van een iPhone of Samsung telefoon. Ook leer je alle losse componenten te vervangen , zoals bijv een oplaadconnector of batterij vervangen. Voor meer informatie kan je altijd even een mailtje sturen naar ons. Dit kan naar [email protected]

Op zoek naar een betrouwbare partner op het gebied van telefoonreparaties of moederbord problemen laten oplossen? Neem dan snel contact met ons op. Wij kunnen je van A tot Z helpen met allerlei soorten reparaties en je op weg helpen de juiste richting te gaan om zelf smartphone en/of moederbord reparaties uit te voeren. Ook geven we uitgebreide cursussen om zelf de kneepjes van het vak te leren en met als doel : zelf je eigen telefoonwinkel te openen en beginnen. Na een van onze cursussen laten we je niet zomaar gaan. Nee, je krijgt een van de opleiders die je heb leren kennen tijdens deze cursus in je contactlijst. Zo kan je altijd nog even iets vragen waar je tijdens je opleiding even niet aan had gedacht. Dit contact kan je altijd even berichten en vragen waar je moet beginnen met een nieuwe reparatie van een klant.

Of het nu gaat om een scherm reparatie of een iPhone waarvan de touch niet meer werkt , geen probleem wij helpen je op afstand. Mocht je er dan toch niet uitkomen kan je deze altijd naar ons toesturen.

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.