B2B Reparaties laten uitvoeren?

Wij kunnen reparaties voor u uitvoeren zodat u er geen omkijken naar heeft.

Met onze speciale b2b service kunt u proviteren van een flinke winstwarge en zelf geen werk hoeft uit te voeren. U kunt deze voor een groothandel prijs naar ons toesturen met onzen mail-in service. Veel telefoonwinkels kunnen zelf wel een scherm of batterij vervangen. Maar als het iets latiger word en er is een probleem op het moederbord dan is het vaak complex en tijdrovend. Vooral waterschade en chip reparaties zijn veelvoorkomend. U houd uw klant tevreden door wel deze reparaties aan te bieden en binnen 5 dagen de telefoon of macbook weer terug te hebben.

Voordat wij beginnen aan een reparatie, zullen we altijd eerst deze onderzoeken tenzij u al zelf weet wat precies de klachten zijn. Dit scheelt ons in werk en u zult de reparatie weer sneller terug kunnen verwachten.

Communicatie is voor ons belangrijk

De meeste telefoon of tablet reparaties zullen snel weer bij jou in de winkel zijn. Maar mocht er iets zijn waardoor het langer zal duren? Dan overleggen we met je zodat jij weer kunt doorkoppelen aan je klant.

Wij werken altijd zo snel mogelijk

Een moederbord herstelling of data recovery van een harde schijf zullen altijd iets langer duren dan een oplaadconnector solderen van bijvoorbeeld een iPad. Wij vragen hiervoor een aantal dagen meer indien nodig.

Alle reparaties hebben garantie bij ons

Bij een moederbord reparatie of data recuperatie is zijn de garantie voorwaarden anders dan bij een backglass vervanging. U kunt deze voorwaarden vinden op onze website onder voorwaarden.

Van alle andere reparaties zoals : Scherm vervangen, accu vervangen, oplaadconnector vervangen of microfoon zijn deze 3 maanden. 

Sommige dingen vallen natuurlijk niet onder garantie : 

Mocht er een probleem zijn met uw telefoon? Twijfel dan niet en stuur ons gelijk een mail of bel ons en leg de problemen aan ons uit.

Apple iPad reparaties met originele onderdelen

Bij veel telecom bedrijven heeft u de keuze tussen verschillende soorten Apple schermen zoals copy of hoge kwaliteit glas. Wij hebben deze schermen bewust niet in ons assortiment ivm de kwaliteits. Vaak werkt na reparatie de touch niet meer goed of valt de iPad soms uit. Dit komt door de slechte kwaliteit van bepaalde schermen

Losse onderdelen worden verkocht met 3 maanden garantie. Voor winkels hanteren we groothandel prijzen. Stuur even een mail naar ons met de mogelijkheden. U kunt bij ons kantoor in heerhugowaard aan de dudokweg 49 tijdens openingstijden parts ophalen.

Vraag nu uw reparatie aan en krijg 10% korting

Vul hier het contact formulier in en laat ons jou bellen

Vraag reparatie aan

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken. 

Request for Repair

These cases are perfectly simple and easy distinguish free hour our when nothing prevents.

    By clicking the button you agree to the Privacy Policy and Terms of Service