Scherm reparaties Dijk en waard

Onze reparaties voeren wij enkel uit met originele onderdelen zodat we de kwaliteit kunnen garanderen.

Of u nu een Huawei telefoon heeft of een Samsung voor ons is elke reparatie speciaal. Wij geven zorg aan uw telefoon tijdens en na de reparatie. Zo zorgen we bijvoorbeeld dat uw telefoon een waterdichte sticker heeft net als uit de fabriek. U hoeft zich dus niet zorgen te maken over de waterdichtheid van uw telefoon na de herstelling.

“een telefoonwinkel in Heerhugowaard die weet hoe ze met mijn telefoon om moeten gaan en begrijpen dat ik deze niet lang kwijt wilt zijn”

iPad scherm gebarsten? Tablet reparaties uitgevoerd binnen een uur.

Ook als je Samsung tablet niet meer oplaad of geen beeld meer heeft kunnen we u helpen. Bij veel modellen kan je enkel het glas vervangen ( touchscreen ). We zullen dit altijd even nakijken en dan een prijsopgave sturen.

iPhone scherm reparatie in Heerhugowaard

Binnen een uur staat u weer buiten met uw telefoon, die weer zoals vanouds is. Met een juist onderdeel waar u geen problemen meer van zal krijgen. Als uw telefoon niet meer oplaad en daarom geen beeld heeft kunnen we kijken of uw dockconnector ( laadpoort ) nog in orde is. Mocht hier een defect is zitten zullen we dit ter plekke repareren voor u.

Garantie op alle reparaties

Bij veel telefoon reparatie winkels kunt u allerlei soorten hoesjes vinden en heeft u de keuze om een abonnement of beltegoed aan te schaffen. Bij ons zijn deze services niet van toepassing omdat wij ons enkel concentreren op de reparatie van gsm toestellen. Omdat we dit niet aanbieden hebben we altijd tijd voor uw telefoon. Bovendien geven we een jaar garantie op de door ons gerepareerde telefoon.

Moborepair Nederland is gelegen aan de rand van Heerhugowaard vlakbij het stationsplein. Er is genoeg parkeer gelegenheid voor de deur en het parkeren is gratis. 

De meeste klanten die bij ons voor een telefoonreparatie komen komen voor :

Mocht er na onderzoek uitkomen dat er een moederbord probleem is of een defecte chip? Wij zullen dit ten alle tijde ter plekke uitvoeren. Dit kan wel langer duren dan de normale één uurs service.

Staat uw model er niet tussen?

Geen probleem. Bij Mobo repair Nederland doen we letterlijk alle scherm reparaties van alle modellen. Stuur ons een gerust een e-mail met uw model telefoon en wij zullen u een actuele prijs geven voor de reparatie. U kunt ons ook altijd bellen of langs ons kantoor komen in Heerhugowaard. 

Al onze reparaties zijn met een jaar garantie op het onderdeel wat vervangen is. Deze garantie is een fabrieksgarantie dus val en/of stootschade valt hier niet onder.

Vraag uw reparatie nu aan

Vul hier het contact formulier in en laat ons jou bellen

Vraag reparatie aan

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken. 

Request for Repair

These cases are perfectly simple and easy distinguish free hour our when nothing prevents.

    By clicking the button you agree to the Privacy Policy and Terms of Service