Telefoonreparatie
en onderzoek van het hoogste niveau

0

verschillende reparaties en modellen

0

Onderzoekskosten als particulier

Ons team staat dagelijks voor u klaar om u snel te woord te staan en indien nodig uw mobiele telefoon snel en vakkundig te repareren

Ons team bestaat uit een groep technici die elk een apart vakgebied heeft zodat u altijd met vragen bij ons terecht kan.

img_home (1)
img_home2
img_home3

Moederbord reparaties
voeren wij dagelijks uit

Bij Moborepair Nederland kunt u terecht voor alle telefoonreparaties maar blinken echt uit op het gebied van microsolderen. Zo doen wij bijvoorbeeld face-id herstel van de iPhone of als deze niet meer oplaad kunnen we de oplaadchip vervangen. Vaak duurt deze reparatie niet langer dan een dag.

Onze moederbord specialisten nemen jaarlijks cursus in China en geven daarom ook training hierin. Mocht u geïnteresseerd zijn in onze telefoonreparatie cursussen neem dan een kijkje op onze pagina opleidingen.

Telefoonreparatie Alkmaar en omstreken

Moborepair Nederland is de juiste plek om uw mobiele telefoon en/of tablet te laten maken. Met onze snelle service en lange garantietermijn zijn we een bekende naam in heerhugowaard en omstreken. Niet alleen de microsoldeer herstellingen kunnen we in een rap tempo uitvoeren maar ook de standaard telefoon reparaties zijn voor ons geen probleem. In tegenstelling tot winkels zoals bijvoorbeeld Mediamarkt , Coolblue of BCC gebeurd alles bij ons in eigen beheer. Van batterij vervanging tot aan waterschade. Wij zijn sinds dit jaar samen gefuseerd met BS Phonefix die ook al jaren een begrip is in Heerhugowaard en voor klanten uit Obdam, Sint-pancras, Ursem, Beemster,Broek op langedijk, Noord-scharwoude, Zuid-scharwoude, Oudkarspel en Warmenhuizen een bekende reparateur is. Door deze fusie is alle telefoon kennis op een plek in een pand. 

Vraag nu een reparatie aan
van uw device en krijg 10% korting

Wilt u eerst meer informatie vul dan ons contact formulier in en wij zullen u binnen 24 uur terugbellen

Waarom ons kiezen?

In tegenstelling tot andere telefoonwinkels focussen we ons enkel op het herstellen en repareren van elektronische apparaten 

Meer dan 15 jaar ervaring

Ons team heeft elk een eigen specialiteit. Er is dus altijd iemand van ons die weet hoe wij u kunnen helpen of te woord staan. Zo kunnen wij ten alle tijde uw telefoon of tablet repareren of het nu software is of een audio IC van de iPhone.

Duidelijke afspraken

Voordat wij beginnen met een reparatie zullen we u altijd de prijs doorgeven en u heeft zelf de keuze om akkoord te gaan of niet. Zo staat u nooit voor verassingen achteraf.

Wij werken met onze eigen voorraad

Al onze onderdelen importeren wij zelf vanuit China. Zo kunnen we de kwaliteit garanderen of het nu origineel is of hoge kwaliteit. De chips om moederborden te repareren zijn altijd origineel.

Transparent Service

Wij zijn de enigste in de omgeving Heerhugowaard die i zo een korte tijd microsoldeer reparaties uitvoert omdat we dit niet uitbesteden zoals andere winkels. Dit heeft als voordeel dat de reparaties snel worden uitgevoerd en u nooit teveel betaald voor de herstelling.

De merken waar wij reparaties aan uitvoeren

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken. 

Request for Repair

These cases are perfectly simple and easy distinguish free hour our when nothing prevents.

    By clicking the button you agree to the Privacy Policy and Terms of Service